Au furat mașina unui ”client”, pentru că nu le-a plătit partida de sex. Vezi imagini VIDEO în EXCLUSIVITATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două tinere din Săliște, una de 16 și cealaltă de doar 13 ani, au furat mașina unui cetățean german, după ce acesta nu i-ar fi plătit unei dintre ele o partidă de sex. Ambele au dosare penale pentru furt și conducere fără permis, fata de 16 ani este cercetată și pentru prostituție iar bărbatul, pentru întreținere de raport sexual cu un minor.

Două tinere din Săliște, au ajuns în atenția Poliției, după ce au devenit ”vedetele” unui caz spectaculos. Totul a început în dimineața zilei de marți, când un echipaj de la Serviciul Rutier Sibiu – Biroul Drumuri Naționale și Europene a tras pe dreapta pe drumul național 1, în zona localității Săcel, un autoturism Ford Escort, înmatriculat în Germania. Mașina a fost anunțată ca fiind furată în dimineața zilei respective, din municipiul Sibiu, iar polițiștii rutieri, care desfășurau în zonă o acțiune pe viteză, au văzut autoturismul și au plecat în urmărirea lui.

După aproximativ trei kilometri, mașina a fost trasă pe dreapta, iar la volan oamenii legii au descoperit o tânără de 16 ani, care locuiește în Săliște și care este cunoscută de polițiști pentru că a dispărut de mai multe ori de acasă. De fiecare dată, fata fie s-a întors la domiciliu fie a fost găsită pe raza localității Săliște. Lângă ea, pe bancheta din dreapta, se afla o altă adolescentă, care are doar 13 ani.  

Odată începute cercetările, polițiștii au descoperit că tinerele au furat mașina de la un bărbat de 60 de ani, cetățean german aflat în vizită în România. Anterior, bărbatul și fata de 16 ani au întreținut relații sexuale, în urma cărora fata ar fi urmat să primească o anumită sumă de bani. Pentru că nu și-a primit banii, aceasta, împreună cu prietena ei, au luat mașina bărbatului și au plecat. ”Minora de 13 ani este cercetată pentru furt și conducere fără permis, cea de 16 ani pentru furt, conducere fără permis și prostituție iar bărbatul, pentru întreținere de raport sexual cu un minor”, a declarat pentru Adevărul de Sibiu Luciana Balteș, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție.  

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite