Au furat arma de vânătoare a unui sibian fără să ştie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai mulţi indivizi au sustras un fişet metalic în care se aflau, pe lângă bani, o armă de vânătoare, cartuşe, permisul port-armă, permisul de vânătoare, dar şi diverse chitanţe şi documente bancare.

CITIŢI ŞI:

Tânăra înjunghiată de 25 de ori de fostul iubit este victima sistemului din România

VIDEO – Sute de oameni la înmormântarea sibiencei ucisă cu 25 de lovituri de cuţit (EXCLUSIV FOTO)

VIDEO - Durere în ziua înmormântării fetei ucisă cu 25 de lovituri de cuţit

Incidentul s-a petrecut marţi seara în Sibiu. Proprietarului unui imobil se bucura de treaba bună făcută de niştemuncitori care i-au aranjat pus scocuri la casă şi a vrut să îi recompenseze. Greşeala lui a fost că a scos banii dintr-un fişet metalic, de faţă cu bărbaţii, iar acestora le-a fost atrasă atenţia de restul de bani rămaşi acolo.

Au ieşit în curtea casei, dar s-au întors. „Profitând de vârsta înaintată şi neatenţia proprietarului, bărbaţii au pătruns în bucătăria imobilului şi, de pe un perete, au smuls un dulap metalic, încuiat“, spune inspectorul Luciana Balteş, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

În fişet, pe lângă banii după care tânjeau bărbaţii se mai aflau  şi o armă de vânătoare, 40 cartuşe, permisul port-armă, permisul de vânătoare, diverse chitanţe şi documente bancare, prejudiciul total ridicându-se la suma de 4.000 lei.

„În urma investigaţiilor efectuate s-a stabilit faptul că autorii au părăsit locul faptei cu un autoturism marca Audi 100, de culoare gri, model vechi, cu numere de înmatriculare de Ungaria.“, a adăugat Luciana Balteş.


Cercetările sunt continuate de poliţiştii din cadrul Biroului Investigaţii Criminale Sibiu şi Serviciul Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase Sibiu.

Pentru ultimele noutăţi din Sibiu, click pe poza de mai jos:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite