Atenţionare din partea Inspectoratului de Muncă în legătură cu cărţile de muncă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

ITM Sibiu atrage atenţia angajatorilor că, potrivit Ordinului M.M.F.P.S. nr. 1.083/2011 data limită pentru certificarea şi contrasemnarea pentru legalitate de către ITM Sibiu a înscrierilor efectuate în carnetele de muncă de către angajatorii cărora li s-a aprobat păstrarea şi completarea acestora la sediu este 31.03.2011, programarea societăţilor fiind postată pe site-ul I.T.M. Sibiu şi afişată la sediul I.T.M. Sibiu şi la pun

CITIŢI ŞI:

Super acţiune împotriva muncii la negru în judeţul Sibiu

Accident de muncă la Compa Sibiu. Un muncitor a căzut de pe schelă (UPDATE)

A început goana după cărţile de muncă

Completarea şi certificarea înscrisurilor în carnetele de muncă pe care inspectoratul teritorial de muncă le are în păstrare, se face de către inspectoratul teritorial de muncă, cu datele aferente până la 31.12.2010, ultimul înscris fiind cel prevăzut în Anexa nr. 1 din Ordinul M.M.F.P.S. nr. 1083/2011. Carnetele de muncă astfel completate se predau angajatorilor pe bază de proces – verbal de predare primire, începând cu data de 01.04.2011, programarea angajatorilor va fi postată pe site-ul I.T.M. Sibiu şi afişată la sediul I.T.M. Sibiu şi la punctele de lucru, până la 30.06.2011. După îndeplinirea acestei proceduri, carnetele de muncă se vor preda titularilor pe bază de proces – verbal individual de predare – primire.

Formularele de proces – verbal de predare – primire sunt cuprinse în Anexele 2 – 5 la Ordinul M.M.F.P.S. nr. 1083/2011 şi sunt postate pe site-ul ITM Sibiu.

Angajatorii care nu sunt înregistraţi la I.T.M. Sibiu (instituţii, autorităţi, societăţi cu capital de stat, regii, etc.) vor completa carnetele de muncă conform prevederilor din Ordinul M.M.F.P.S. nr. 1083/2011 şi le vor preda titularilor, fără a se prezenta în prealabil la I.T.M. Sibiu.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite