Atenţie şoferi! Derapaje necontrolate pe Şoseaua Alba-Iulia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În urmă cu aproximativ o jumătate de oră un şofer s-a învârtit cu maşina pe şoseaua Alba-Iulia după ce a derapat pe carosabilul ud.

CITEŞTE ŞI:

Un sibian a ajuns cu maşina direct în şanţ

Sibiancă lovită în plin de un autoturism

Combinaţia dintre temperaturile foarte scăzute de afară şi umiditatea crescută înseamnă pericol pentru şoferi. În jurul orei 14.45 un şofer a derapat pe Şoseaua Alba-Iulia, în panta de după sediul Prefecturii, oprindu-se în prarapet câţiva metri mai jos. Din fericire, nimeni nu a avut de suferit în urma accidentului. Acesta nu este primul accident de acest gen avuit loc iarna aceasta în acea zonă.

Date fiind condiţiile meteo rutiere poliţiştii sibieni recomandă şoferilor ca în această perioadă să adapteze permanent viteza la condiţiile de drum (carosabil acoperit cu zăpadă, gheată sau polei), să folosească în mod corespunzător atât sistemul de iluminare-semnalizare, cât şi pe cel de climatizare-dezaburire, pentru a avea vizibilitatea si a putea fi observaţi în trafic şi să păstreze în mers o distanţă suficientă faţă de vehiculul dinainte pentru a putea opri in condiţii de siguranţă.

image

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro

Pentru ultimele noutăţi de la Sibiu, click pe imaginea de mai jos:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite