Atenţie, soferi! Poliţiştii vânează astăzi vitezomani pe şoselele din judeţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Între orele 15:00 şi 20:00, 15 aparate radar vor fi amplasate pe sectoarele de drum naţional care tranzitează judeţul, în oraşe precum şi în mediul rural.

Citiţi şi:

Sute de şoferi au suflat azi-noapte în etilotest

Tânăr de 17 ani,prins la volanul unui autoturism

Şoferii care calcă prea tare pedala de acceleraţie vor fi sancţionaţi astăzi de poliţiştii rutieri, în cadrul unei ample acţiuni coordonate de Direcţia Rutieră din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, acţiune care se va desfăşura în Sibiu şi în alte patru judeţe.

„Echipamentele radar vor acţiona în zonele cu risc accidentogen ridicat pe fondul vitezei nelegale precum şi pe acele tronsoane de drum pe care, datorită configuraţiei, se poate depăşi cu mult limita de viteză. Aparatele radar vor acţiona în sistem cascadă”, precizează uciana Balteş, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie.

Din analizele efectuate la nivelul Serviciului Rutier Sibiu reiese faptul că foarte multe accidente rutiere s-au produs la sfârşitul săptămânii, mai exact în zilele de sâmbătă şi duminică. În acest an s-au produs 36 accidente rutiere, soldate cu decesul a 3 persoane şi rănirea altor 56.

Intervalul orar cel mai vulnerabil este 1400 – 2200, între aceste ore având loc 56 accidente rutiere, soldate cu 5 morţi şi 72 de persoane rănite grav.

Pe fondul vitezei de deplasare, în acest an, s-au produs 23 de accidente rutiere grave, soldate cu rănirea gravă a 24 de persoane şi decesul a altor 7, precum şi 10 accidente uşoare soldate cu rănirea uşoară a 23 de persoane.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite