Ateliere de dans, pictură de față și jocuri interactive, duminică în Piața Mare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Actiunea este organizata de catre Consiliul Judetean al Elevilor Sibiu
Actiunea este organizata de catre Consiliul Judetean al Elevilor Sibiu

Consiliul Judeţean al Elevilor Sibiu organizează duminică, 15 iulie 2012, a doua ediţie a proiectului Sibiu pentru comunitate ce are ca scop promovarea potenţialului turistic al oraşului şi stimularea interesului tinerilor sibieni de a lua parte la activităţi educative și recreative sau de voluntariat.

Evenimentul va debuta, ca și anul trecut, cu un concurs de orientare turistica de tip treasurehunt, în centrul istoric al orașului. După desemnarea câştigătorilor şi înmânarea premiilor activitatea va continua în Piaţa Mare, începând cu ora 14.00, cu ateliere de dans, pictură pe față, jocuri interactive și info-point unde sunt inivitați să participe cât mai mulți sibieni.

”Anul trecut evenimentul s-a bucurat de participarea a peste 500 de tineri sibieni. Având în vedere evoluţia noastră ca şi structură anul acesta ne aşteptăm ca această activitate să înregistreze un succes și mai mare. Am învăţat mult din experienţa de anul trecut şi am încercat să dezvoltăm cât mai mult proiectul, facându-l mai complex, mai interesant, lucru care cred ca ne va reuși având în vedere că anul acesta ni s-a alăturat ca și partener Asociația pentru Libertate și Egalitate de Gen”,spune Georgiana Epure, președintele Consiliului Județean al Elevilor Sibiu.

Sibiu pentru comunitate face parte din proiectul național Consiliul Național al Eșevilor – Factor al democratismului educațional, concurs în care anul trecut CJE Sibiu a obținut premiul pentru cea mai originală activitate.


Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite