Atac dur la adresa lui Răzvan Lucescu: „Habar nu are de fotbal. Îmi pare rău că gândeşte aşa”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Răzvan Lucescu
Răzvan Lucescu

Preşedintele executiv al clubului Voinţa Sibiu s-a supărat pe antrenorul Rapidului, care a declarat la finele meciului de duminică, dintre echipa sibiană şi gruparea din Bucureşti, că victoria a fost meritată.

CITIŢI ŞI:

Oficialii de la Voința Sibiu sar la gâtul arbitrului după înfrângerea cu 0-1 în fața Rapidului

Voința se afundă în subsolul clasamentului după înfrângerea cu 0-1 în fața Rapidului

Răzvan Lucescu: „Am meritat victoria la Sibiu. Voința va mai încurca și alte echipe bune în afară de Steaua sau Pandurii“


Ioan Hămbăşan a luat foc la finele meciului de duminică, supărat fiind de maniera de arbitraj. Hămbăşan l-a apostrofat şi pe Răzvan Lucescu, pentru că acesta a spus că victoria rapidiştilor este meritată.

Dacă Răzvan Lucescu a spus că victoria Rapidului este inconstestabilă şi meritată, atunci înseamnă că cei care l-au schimbat de la echipa Naţională au făcut acest lucru pentru gândirea lui. Daţi-mi mie voie să spun aşa cât mă pricep eu la fotbal, că Răzvan Lucescu habar nu are de fotbal. Îmi pare foarte rău pentru el pentru că este tânăr şi dacă gândeşte aşa înseamnă că lucrurile merg în jos. În repriza a II-a Rapidul s-a târât pe jos. Au cerşit şi au jucat teatru în partea a doua”, a spus Hămbăşan.

Voinţa a pierdut cu 0-1 meciul cu Rapid, în liga 1 şi este acum pe locul 15 în clasament.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite