Astăzi se pun în vânzare biletele pentru festivalul „Jazz and More“, de la Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Evenimentul are loc la Teatrul Gong
Evenimentul are loc la Teatrul Gong

Evenimentul, ajuns la cea de-a VI-a ediţie, va avea loc la sfârşitul acestei săptămâni, la Teatrul Gong. 17 concerte, susţinute de artişti din Romania, Anglia, Australia, USA, Germania, Grecia, Finlanda si Polonia vor încânta publicul sibian, timp de trei zile

CITIŢI ŞI

Festivalul de Jazz a scos lumea în stradă

Iubitorii jazz-ului îşi pot cumpăra biletele pentru festivalul „Jazz and More“, care va avea loc în perioada 15-17 octombrie. Acestea se vor pune în vânzare astăzi şi mâine, între orele 18.00 si 19.00, în holul Teatrului Gong.

Costul unui bilet pentru fiecare seară de spectacol este de 35 lei, iar un abonament pe cele trei seri este 80 lei. Potrivit organizatorilor, există şi bilete cu pret redus pentru elevi, studenti, pensionari şi persoane cu dizabilităţi. Acestea se vor vinde la preţul de 30 de lei, pentru o seară, respective 65 de lei, abonamentul pentru toate cele trei seri.

Muzică de calitate
Timp de trei zile, „Jazz and More“ propune publicului sibian atât concerte de muzică contemporată, jazz, muzică improvizată, artrock, dar si concerte de muzica electro-acustică.

„100% noncomercial, festivalul este dedicat prezentării creaţiilor muzicale ale artistilor români şi străini, acesta  având drept obiectiv crearea unui cadru special, pentru promovarea genurilor muzicale contemporane creative şi a schimbului de idei. Artişti cu experienţă bogată în jazzul contemporan si muzica improvizată vor veni la Sibiu, pentru a-şi prezenta ultimele creaţii muzicale “, spune Mircea Streit, organizatorul festivalului. 

Fiecare zi de concerte va începe la ora 15.00 şi se va întinde până înspre miezul nopţii, mai promit organizatorii.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite