Astăzi începe admiterea la actorie în Sibiu. 3.300 lei taxa de studii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Catedra de Artă Teatrală din cadrul Facultăţii de Litere şi Arte a Universităţii Lucian Blaga Sibiu anunţă deschiderea înscrierilor pentru studii de licenţă şi studii de master. Înscrierile vor avea loc în perioada 16 – 22 septembrie la sediul facultăţii din Bvd. Victoriei nr. 5- 7.

CITEŞTE ŞI:

Peste 7.400 de înscrişi la ULBS în sesiunea de toamnă. Perioada de admitere s-a prelungit

Dumitru Batâr: “Aştept peste 400 de studenţi la Facultatea de Ştiinţe”

Pentru admiterea în anul universitar 2010- 2011 Facultatea de Litere şi Arte scoate la concurs pentru Catedra de Artă Teatrală în sesiunea de toamnă locuri bugetate şi cu taxă la toate specializările, după cum urmează: 3 locuri bugetate şi 15 locuri cu taxă la Secţia Actorie; 4 locuri bugetate şi 12 cu taxă la Secţia Teatrologie/Management Cultural- studii de licenţă de 3 ani-, precum şi  11 locuri bugetate pentru studii de master de 2 ani cu specializarea Arta interpretării caracterelor dramatice şi Teoria şi practica managementului instituţiilor culturale.

Înscrierile vor avea loc în perioada 16- 22 septembrie la sediul facultăţii din Bvd. Victoriei nr. 5- 7 în intervalul orar 09:00- 14:00, iar probele de admitere vor avea loc în data de 23 şi 24 septembrie. Admiterea pentru studii de licenţă la specializarea teatrologie/ management cultural se face pe bază de concurs de dosare. Admiterea pentru studii de licenţă la specializarea actorie se face în urma a două probe, cea medicală, eliminatorie, din data de 23 septembrie şi, respectiv, proba de aptitudini din data de 24 septembrie.  Admiterea pentru studii de masterat se va face pe baza unui examen scris susţinut în data de 23 septembrie. Toate rezultatele vor fi afişate pe data de 27 septembrie la avizierul facultăţii.

Taxa de şcolarizare pentru un an universitar este de 3300 lei pentru studii de licenţă şi 2200 pentru studii de masterat şi poate fi achitată în trei rate. Taxa de înscriere pentru fiecare specializare este de 100 lei şi poate fi achitată la casieria facultăţii odată cu depunerea dosarului pentru inscriere.

Pentru mai multe detalii studenţii interesaţi pot contacta secretariatul facultăţii la numărul de telefon: 0269 215 556.

Înfiinţată în 1997, şcoala de teatru funcţionează în cadrul Universitătii „Lucian Blaga” din Sibiu. Timp de treisprezece ani, studenţii Catedrei de Artă Teatrală au beneficiat de şansa unică de a face parte din fenomenul teatral naţional şi nu numai. Puternic ancorată în Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu, şcoala sibiană de teatru este spaţiul ideal pentru dezvoltarea tinerilor care doresc să îşi lege destinul de artele spectacolului.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite