Astăzi începe Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Holograf va cânta în această seară, de la ora 21.30, în Piaţa Mare, concertul fiind urmat de un super-spectacol de stradă semnat de nemţii de la Aktionstheater Pan.Optikum şi intitulat „Tranziţie”.

CITEŞTE ŞI:

Pregătiri pe ultima sută de metri pentru Festivalul Internaţional de Teatru Sibiu

S-au pus în vânzare biletele pentru Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu

Spectacolul va fi unul impresionant, care îmbină arta teatrală cu circul şi efecte pirotehnice unice. Până atunci însă, de la ora 19.00, îi puteţi vedea în centrul istoric pe Stegarii din Arezzo, Italia, care vor uimi audienţa cu un număr de jonglerie tradiţional pentru ţara lor. Totul în timp ce în Piaţa Mică se desfăşoară spectacolul „Gara” al britanicilor de la Bash Street Theater.

Sau în timp ce Teatrul Gong, Casa de Cultură a Sindicatelor şi Teatrul Naţional „Radu Stanca” găzduiesc alte spectacole de teatru. Seara se va încheia, ca în fiecare an, cu un foc de artificii de amploare deasupra centrului istoric al Sibiului. „Sunt aproape patru mii de artişti care se vor afla la Sibiu în zilele următoare. Tot ce înseamnă spaţii de cazare în Sibiu sunt acum ocupate iar ţinta este Festivalul de Teatru. Ce n-am ocupat noi au ocupat spectatorii noştri”, a declarat Constantin Chiriac, directorul Festivalului de Teatru.

Pentru ziua de mâine nu rataţi spectacolul „Pierduţi în ceaţă”, de la ora 19.00, de la sediul Teatrului Radu Stanca, iar duminică nu scăpaţi spectacolele de dans de la Casa de Cultură a Sindicatelor, de la ora 21.00.

350 de spectacole şi evenimente vor avea loc în Sibiu începând din această seară până în data de 6 iunie.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite