Astăzi începe Artboutique

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Astăzi începe cea de-a 11-a ediție a târgului de produse handmade ArtBoutique. 45 de artiști consacrați vor expune în week-end în Piața Mică din Sibiu, în fața Muzeului Frazn Binder, obiecte de design vestimentar, cosmetice, produse decorative din lemn, lumânări, obiecte din sticlă și bijuterii deosebite.

Cei interesați de această manifestare practică a artei și nu doar ei pot admira ultimele creații în materie de obiecte lucrate manual, în perioada 10 – 12 august, în intervalul orar 11:00 – 21:00.

„Fie că sunteți în căutarea unui accesoriu care să vă definească personalitatea, un obiect vestimentar elegant care să vă completeze ținută, doriți un cadou cu care să faceți fericit pe cineva drag sau pur și simplu sunteți într-o plimbare prin Piața Mică, ArtBoutique este locul în care trebuie să ajungeți. Veți găsi aceeași atmosferă plăcută și relaxantă pe care o recreem în fiecare ediție cu ajutorul acestor artiști talentați”, spune Diana Micu, organizator ArtBoutique.

ArtBoutique este un eveniment unic în Sibiu care reunește periodic creatori de produse realizate manual, atât locali cât și din țară, oferindu-le posibilitatea să-și etaleze talentul într-un cadru organizat. Evenimentul își oferă sibienilor o alternativă la comerțul de masă, promovând bjuterii unicat, obiecte decorative realizate cu migală, produse bio și accesorii vestimentare pentru oameni cu personalitate, imaginație și bun gust.


Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite