Astăzi are loc Cupa de Karate Kyokushinkai a României, la Sala Transilvania

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Competiţia are loc în Sala Transilvania din Sibiu. foto: kyokushin.ro
Competiţia are loc în Sala Transilvania din Sibiu. foto: kyokushin.ro

C.S. Musashi Dojo Sibiu, C.S. Budosib Dojo Sibiu, C.S. Budoapulum Alba Iulia, împreună cu Federaţia de Kyokushinkai Tradiţional din România IKO Sosai, cu sediul în Sibiu, organizează cel mai important eveniment de toamna pentru Karate-ul Kyokushinkai din Romania.

CITIŢI ŞI:

Festivalul de Film Francez poposeşte în această săptămână la Sibiu

În data de 6 noiembrie 2011 se va organiza  “Cupa de Karate Kyokushinkai a României, 2011”, la Kata si Kumite pentru copii, juniori, tineret şi seniori. Evenimentul se va desfăşura la Sala Polivalentă Transilvania din Sibiu, începând cu ora 10.00. Intrarea este gratuită pentru toată lumea.

La această competitie s-au înscris 100 de sportivi legitimaţi ai cluburilor afiliate la Federaţia de Kyokushinkai Tradiţional din România-IKO Sosai.

„Festivităţlile de premiere a sportivilor cu cele mai bune rezultate, anunţarea clasamentului „Best Dojo Results” (clasamentul cluburilor participante), precum şi decernarea titlurilor de „Best Technique”, „Best Spirit”şi “Best Fighter” pentru sportivii care au avut o prestaţie unică, vor avea loc după ce se vor încheia rundele finale la toate categoriile, în după-amiaza zilei de 6 noiembrie, în jurul orei 17.00”, spune Daniela-Eva Bozdoc, Secretar General, Federaţia de Kyokushinkai Tradiţional din România

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

Sigla Adevărul
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite