Astăzi aflăm Supervoluntarii județului Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Arhivă
Foto Arhivă

În 3 decembrie, de la ora 18, la Continental Forum din Sibiu se vor decerna premiile pentru cei mai activi voluntari în cadrul celei de-a VI-a ediții a Galei pentru Supervoluntari Sibiu, eveniment organizat de Asociația Colors în parteneriat cu Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Sibiu și finanțată de către Consiliul Județean Sibiu prin Serviciul Public Sala Transilvania. 

Anul acesta 15 ONG-uri și instituții școlare din Sibiu, Mediaș și Cisnădie și 14 voluntari au trimis aplicații pentru ediția 2011 a unicului eveniment județean care premiază voluntarii activi, organizațiile, proiectele și prietenii acestora la 15 categorii diferite.

La eveniment sunt așteptați să ia parte voluntari, reprezentanți ai organizațiilor aplicante, precum și oficialități. Din program vor mai face parte momente artistice susținute de Ansamblul de dansuri populare din Rășinari și trupa de teatru Become.

“Anul acesta a crescut numărul voluntarilor nominalizați în cadrul Galei, ceea ce ne bucură, pentru că a face voluntariat ar trebui să fie o deprindere individuală, dezvoltată de la cea mai fragedă vârstă și menținută pe tot parcursul vieții.” a declarat Claudia Popa, președintele Asociației Colors.

Evenimentul va fi prezentat de către Sorin Terchilă de la Kiss FM, care este unul din partenerii cu tradiție ai Galei ajutându-ne în promovarea activităților de voluntariat comunitar. Totodată, cu ocazia Anului Voluntariatului, se vor decerna și câteva premii speciale celor care au contribuit la dezvoltarea voluntariatului în judetul Sibiu.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

Sigla Adevărul
Sibiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite