Sibiu: Astăzi se dă startul admiterii de toamnă în universităţile sibiene

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sibiu: Astăzi se dă startul admiterii de toamnă în universităţile sibiene
Sibiu: Astăzi se dă startul admiterii de toamnă în universităţile sibiene

Peste 1.200 de locuri sunt puse la dispoziţia absolvenţilor de liceu. Facultatăţile de Jurnalistică şi Litere şi Arte sunt primele care îşi deschid porţile pentru viitorii studenţi

Absolvenţii de liceu care vor să urmeze cursurile uneia dintre facultăţile sibiene şi nu au apucat să se înscrie în prima sesiune au o nouă şansă începând de astăzi. Facultăţile din cadrul Universităţii “Lucian Blaga” pun la dispoziţia acestora peste 1.200 de locuri, rămase încă neocupate în urma primei etape de admitere. “În cadrul acestei sesiuni, candidaţii pot opta pentru unul dintre cele 1.189 de locuri la taxă sau cele 28 la buget. Cifrele vor fi însă completate zilele următoare de locurile rămase libere şi la Facultăţile de Drept sau Inginerie, care nu au încheiat încă perioada de confirmări”, ne-a spus Alexandra Todoran, responsabil Relaţii Publice în cadrul ULBS.
Candidaţii care speră să mai prindă un loc bugetat trebuie să se orienteze spre Facultatea de Istorie, care mai dispune de şase locuri la fără taxă, spre specializarea “Fizică”, din cadrul Facultăţii de Ştiinţe, care dispune încă de 10 locuri bugetate sau spre Facultatea de Jurnalistică, unde mai sunt 12 locuri disponibile, la cele trei specializări.

Înscrierile, până în 22 septembrie

Primele care şi-au deschis porţile pentru viitorii studenţi sunt Facultăţile de Jurnalistică şi Litere şi Arte, acolo unde dosarele se pot depune până în 11 septembrie, însă vor fi organizate sesiuni de înscriere şi la celelalte facultăţi, care vor continua până în 22 septembrie. După aceste perioade, facultăţile vor centraliza rezultatele şi vor afişa listele cu candidaţii admişi.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite