ArtBoutique se pregătește pentru ediţia de primăvară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

ArtBoutique, cel mai longeviv târg de obiecte realizate manual din Sibiu,  se pregătește pentru ediția de primăvară care va avea loc în perioada 2 – 4 martie, la Galeria Habitus. Participanții vor învăța cum să se implice activ în procesul de învățare a copiilor.

CITIŢI ŞI:

Se dau avize pentru vânzarea produselor pentru Sf. Valentin şi 1-8 martie

Patru spectacole pentru trupa Become la Sibiu

Cei care doresc să-și etaleze creativitatea în cadrul celei de-a noua ediții a expoziției cu vânzare, se pot înscrie pe site-ul evenimentului www.artboutique.org. Termenul limită este data de 25 februarie 2012.

Pentru a menține calitatea evenimentului, ca în fiecare an, selecția participanților se va face după reguli foarte stricte. Validarea înscrierii se va face doar în cazul în care lucrările se încadrează într-una din categoriile acceptate de către organizatori pentru această ediție: design vestimentar, bijuterii, accesorii, ceramică pictată, sticlă pictată, lumânări parfumate, agende, jurnale, felicitări, tricotaje, origami, obiecte decorative, cosmetice homemade, produse bio, articole pentru copii.

ArtWorks – de la creație la comunicare
Datorită succesului înregistrat anul trecut, atelierele de creație ArtWorks vor fi organizate si cu prilejul acestei ediții ArtBoutique. Dacă anul trecut copiii au fost în centrul atenției, fiind învățați de un artist plastic cum să confecționeze diferite obiecte decorative, ediția din acest an va sta sub semnul comunicării dintre părinți și copii sau profesori și elevi. 

Sub îndrumarea unui psiholog și a unui artist plastic, participanții vor învăța cum să se implice activ în procesul de învățare a copiilor, își vor exersa deprinderile artistice și creative și vor învăța cum să-și petreacă timpul liber într-un mod constructiv și benefic.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe  fotografia de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite