Arena Platoș organizează weekendul viitor, Cupa Loteriei Române la schi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Numai puţin de 36 de premii sunt puse la bătaie în weekendul viitor pentru schiorii amatori care se încumetă să participe la acest concurs. Concurenții se vor putea înscrie și în ziua concursului la Arena Platoș, în cortul special amenajat.

CITIŢI ŞI:

Două zile de concursuri de dans, karaoke şi ţuică fiartă în week-end, la Bâlea Cascadă

Se reiau plimbările cu sania prin Muzeul în Aer Liber

Nocturnă pe pârtiile de schi din Păltiniş şi Gura Râului

Pârtiile Arena Platoș vor găzdui în data de 26 februarie prima ediție a Cupei de Ski Alpin pentru Amatori organizată de Compania Națională Loteria Română. Competiția se adresează schiorilor amatori, care vor fi împărțiți pe mai multe categorii de vârstă.

Prima grupă: 8-12 ani împliniți; a doua grupă: 13-17 ani împliniți; a treia grupă: 18-25 ani împliniți; a patra grupă: 26-39 ani împliniți; a cincea grupă: +40 ani împliniți. La rândul lor, grupele sunt împărțite pe secțiuni, masculin și feminin. Concursul de slalom se adresează tuturor iubitorilor sporturilor de iarnă și va fi organizat pe pârtia Arena. Pentru înscriere nu se percepe nicio taxă.

Premii de aproape 10.000 de lei
Premiul I pentru fiecare grupă de vârstă masculin şi feminin este în valoare de 500 lei, premiul II este de 250 lei pentru fiecare grupă, iar premiul trei are o valoare de 150 de lei, la fel pentru fiecare grupă de vârstă masculin şi feminin. Premiul cel mai bun timp coborâre este de100 lei.
Pe lângă aceste premii, organizatorii oferă și mai multe premii speciale.

Doi participanții în concurs, un bărbat și o femeie, vor fi premiați pentru spectaculozitate cu câte 100 de lei iar cu aceeași sumă vor fi premiați și doi dintre cei mai gălăgioși spectatori. Valoarea totală a premiilor este de 9600 de lei. Înscrierile în concurs se pot face la agenția loto 32-002 din Sibiu, str. Vasile Milea Bl.10 A sau online pe www.arenaplatospaltinis.ro.

De asemenea, concurenții se vor putea înscrie și în ziua concursului la Arena Platoș, în cortul special amenajat

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite