Aproape 14.000 de role de hârtie igenică consumă angajaţii primăriei Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Firma care va câştiga licitaţia pentru curăţenie trebuie să aibă o experienţă anterioară „solidă“ în acest gen de servicii. Contractul are o valoare de peste 170.000 de lei.

CITIŢI ŞI:

Bălării şi gunoaie adunate din Centrul Istoric al Sibiului la intervenţia Adevărul de Seară (FOTO)

Instituţiile sibiene adună selectiv gunoiul şi reciclează

Cele două imobile în care îşi desfăşoară activitatea angajaţii din aparatul propriu al Primăriei Sibiu, vor beneficia de servicii de curăţenie de înaltă calitate. Administraţia locală pune la bătaie peste 170.000 de lei pentru un contract de astfel de servicii, care să intre în vigoare din 8 ianuarie 2011. Şi pentru că nu se doreşte o treabă de mântuială, condiţiile impuse firmelor care vor să participe cu şanse reale la licitaţie sunt mai mult decât exigente.
Firma care vrea să asigure curăţenia în birourile şi încăperile din administraţia locală trebuie să aibă în dotare cel puţin şase aspiratoare profesionale, şase mături, scări de acces la o înălţime de 6 metri, un număr de 12 perii şi să folosească numai detergenţi profesionali.

Sute de litri de săpun lichid
Tot din banii puşi la bătaie, pe lângă curăţenie, se va mai asigura, în imobilele din Piaţa Mare şi de pe Bulevardul Victoriei, timp de un an, un necesar de 4.380 de prosoape de hârtie pliate, 13.800 de role de hârtie igenică într-un strat şi 24 de role de hârtie igenică în patru straturi, 780 de litri de săpun lichid şi 696 de odorizante de toaletă. „Toate materialele consumabile igienico-sanitare, înscrise în cererea de ofertă pentru furnizarea serviciilor de curaţenie în sediile Primăriei Sibiu, sunt destinate curăţeniei şi utilizării în grupurile sanitare ale instituţiei“, a spus Mirela Gligore, din cadrul Biroului de Presă al Primăriei Sibiu.

Servicii incluse în ofertă
Se vor executa, zilnic, în imobilele în care lucrează în total 380 de persoane, lucrări de măturat, spălat, dezinfectat, aspirat pânze de păianjen şi suprafeţe mochetate şi vor fi golite coşurile de gunoi.

Lunar vor fi curăţate geamurile, iar săptămânal se va face curăţenie, în spaţiul destinat cununiilor civile, în zilele de sâmbătă. Actualul contract de curăţenie expiră la finele anului şi are o valoare de 212.000 lei.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite