Apa plată controlată şi la Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Inspectorii de la Comisariatul Regional pentru Protecţia Consumatorului din Sibiu s-au autosesizat, după ce au apărut în presă informaţii conform cărora, un anumit sortiment de apă plată, vândut în marile magazine din întreaga ţară, ar fi infestată cu fecale.


Conform directorului Comisariatul Regional pentru Protecţia Consumatorului (CRPC) Sibiu, în oraş a fost identificat un singur hipermarket în care se comercializează apă plată „San Terra Aqua“ şi au fost prelevate probe ce urmează a fi analizate. „La Carrefour, comisarii noştri au găsit 500 de bidoane de apă plată, de 5 litri, din care au fost prelevate probe şi trimise spre analiză la laboratorul Direcţiei Sanitar Veterinare Sibiu. În aproximativ şapte zile vom avea răspunsul şi vom decide dacă se impune sau nu retragerea de la comercializare şi aplicarea vreunei sancţiuni“, spune Ioan Băra, comisarul şef al CRPC Sibiu.

Între timp, apa rămâne aşadar la comercializare. „Noi nu putem retrage apa pe o bănuială. Când avem rezultatul, dacă se impune, o vom retrage de la comercializare, iar comerciantul va fi sancţionat cu o amendă de până la 10 mii de lei“, mai spune Ioan Băra.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite