Anya se consolează cu un ”beagle” ca să treacă peste divorţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Artista sibiancă a primit de la prieteni cadou de ziua ei, un căţeluş beagle. Anya a petrecut ziua de naştere alături de un grup restrâns de prieteni şi spune că a rămas în relaţii bune cu Tibi, cel care este managerul ei în continuare.

CITIŢI ŞI:

Crudu s-a pozat pe un Lamborghini Murcielago si motociclete scumpe la Sibiu GALERIE FOTO

VIDEO Fete sexy, mașini puternice și spectacol la GLL auto show GALERIE FOTO

Regele Cioabă şi-a dus regina şi nepoţii la mare. El a stat la umbră FOTO

Anya a fost invitată la o emisiune de la Antena 1 Sibiu, chiar duminică dimineaţă. Înainte de a îşi prezenta ultimul single, Anya a vorbit scurt şi despre divorţul prin care a trecut de curând

„S-a încheiat divorţul dintre mine şi Tibi Marian. A fost o despărţire civilizată şi cel mai bun exemplu este şi faptul că deocamdată colaborez bine pe partea de manageriat cu fostul meu soţ. Sper să meargă aşa de bine şi în continuare”, a spus Anya.

Cea care a împlinit zilele trecute vârsta de 25 de ani spune că în opinia ei nu este o reţetă foarte bună ca soţul şi soţia să lucreze în acelaşi domeniu.

„Sincer nu cred că o să fac prea curând un pas de genul acesta. Sigur că simt nevoia să fie persoană care să fie alături de mine. Ca să mai uit de probleme zilele trecute am primit un căţeluş cadou de la prietenii mei şi acum îmi acaparează tot timpul” a mai spus Anya.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite