Antrenorul Voinţei Sibiu: „Ne luptăm cu Petrolul, cu Concordia Chiajna, cu Mioveniul şi cu Ceahlăul pentru evitarea retrogradării”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tehnicianul Alex Pelici a nominalizat care sunt echipele cu care, în opinia sa, CSU Voința se va lupta pentru atingerea obiectivului, salvarea de la retrogradare. Sibiul joacă duminică seară la Vaslui, de la ora 19.00.

CITIŢI ŞI:

Voința Sibiu, singura echipă din liga 1 fără teren de antrenamente

Voința Sibiu eliminată de CS Otopeni în Cupa României. Gaz Metan a învins la Brăila

"Vom vedea, la finalul campionatului, dacă obiectivul va fi îndeplinit, sau nu. Cu siguranță lupta va fi foarte grea, pentru că suntem acolo 6-7 echipe care ne  zbatem pentru supraviețuire. Sunt cele 4 echipe ce se află acum sub linie, din care, după părerea mea, FCM Tg. Mureș va ieși de acolo. Ne luptăm în continuare cu Petrolul, cu Concordia Chiajna, cu Mioveniul, cu Ceahlăul chiar. Cred că, cu aceste echipe, ne batem pentru evitarea retrogradării", a adăugat Alexandru Pelici, care consuderă că, în continuare, "armele" grupării sibiene sunt unitatea grupului și dorința "alb-verzilor de a continua în Liga I.

"Mizăm în continuare pe unitatea grupului, pe dorința jucătorilor de a continua acest drum frumos în Liga I, acest vis devenit realitate. Să sperăm că nu ne-am săturat așa de repede de Liga I și că vom avea aceiași dăruire pe care am avut-o și până acum".

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite