Anthony Rother la cel mai tare festival electro din România

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FUSION Festival Romania 2011 are loc sambata 9 iulie începand cu ora 12:00 la Brajul Gura Rîului Sibiu
FUSION Festival Romania 2011 are loc sambata 9 iulie începand cu ora 12:00 la Brajul Gura Rîului Sibiu

Fusion Festival Romania reuneste şi în acest an nume sonore ale genului electro. Capul de afiş al acestei ediţii este DJ-ul Anthony Rother.

CITITI SI:

Fostul prezentator al ştirilor de la Realitatea TV vrea să devină director de Şcoală de Arte

Programul complet de astăzi al TIFF Sibiu. Proiecţie de film diseară, în Piaţa Mare

Încă de la primele materiale lansate pe piaţă Anthony Rother a fost declarat unul dintre pionierii germane ai generaţiei “new electro”. Albumul Popkiller a făcut furori în topurile de specialitate fiind urmat de un alt album extraordinary “Super Space Model” (2006). În 2006 saga Popkiller continuă cu noua producţie a lui Anthony Rother Popkiller2. Albumul s-a clasat pe locul 2 în topul “Best Album of the Year 2010” realizat de Raveline (Revistă germană de muzică electronică). Alături de Anthony Rother, pe scena FUSION  Festival România vor mai urca Simina Grigoriu, Mihai Popoviciu, Phoneme, Bassbinvisual, dARe, Sauce&Faibo, Tmhds, Shiver şi Djubei.

Fusion Festival Romania este un eveniment de muzică, efecte vizuale, spectacol lasere, proiecţii, iluminare arhitecturală, efecte pirotehnice, trupe dansatori, reprezentaţii cu foc, într-un spaţiu natural special ce se întinde pe o suprafaţă de 100.000 metri pătraţi, la baza Barajului de la Gura Rîului, Sibiu.

La începutul lui iulie
FUSION Festival Romania 2011 are loc sambata 9 iulie începand cu ora 12:00 la Brajul Gura Rîului Sibiu. Vineri 8 iulie începând cu ora 12:00 are loc Cbu Free Party  by Astronaut Kru pe platoforma aflată la 500 m  de baraj; astfel se vor putea observa o parte din testele de luminii și lasere ce se pregătesc pentru FUSION.

Preţul unui bilet este de 30 lei însă cei care doresc să sprijine activitatea de ecologizare ce se desfășoara în zilele 6,7 iulie, premergătoare FUSION Festival pot cumpăra bilete la preţ de 45 lei. FUSION Festival România este un eveniment organizat de CBU Collective.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro

Pentru ultimele noutăţi de la Sibiu, click pe imaginea de mai jos:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite