Anchete în lanţ în cazul bărbatului mort după ce a căzut pe scările spitalului din Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Familia lui Ion Malanga a sesizat vineri dimineaţa Colegiul Medicilor, iar în cursul săptămânii viitoare cazul va fi analizat şi de comisia de etică şi deontologie profesională din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu. În paralel, şi procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu s-au autosesizat şi cercetează cazul.

Potrivit directorului Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu, medicul Adrian Şanta, cazul va fi analizat de comisia de etică şi deontologie profesională din cadrul spitalului în cursul săptămânii viitoare, în 2 sau 3 mai.

Paralel, va fi cercetat şi de Colegiul Medicilor, unde familia a depus o sesizare vineri dimineaţa, dar şi de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, care s-au autosesizat şi au deschis un dosar în acest caz. 

Mort după ce s-a lovit la cap

Ion Malanga, bărbatul care a căzut pe scările Spitalului Judeţean din Sibiu când se îndrepta, însoţit de un brancardier, să facă nişte raze, a murit din cauza loviturii la cap.

Potrivit certificatului medical constatator al decesului, afecţiunea care a provocat decesul este hemoragia cerebrală, iar ca şi cauză determinantă medicii legişti menţionează traumatismul cranio cerebral prin cădere de la înălţime.

Rudele bărbatului acuză medicii că, după cădere, nu i-au făcut bărbatului nicio investigaţie radiologică şi l-au externat.

După două zile, a fost adus din nou la spital în comă iar miercuri, 25 aprilie, a murit. CITIȚI MAI MULTE AICI

Scandalul vine după ce, pe 11 aprilie, o tânără care a avut un accident de motocicletă a fost trimisă acasă cu recomandări, deși avea splina ruptă, iar a doua zi a ajuns la spital cu hemoragie internă și afost operată de urgență. CITIȚI MAI MULTE AICI



Sibiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite