Anchete după încheierea perioadei de acordare a ajutoarelor de încălzire

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Arhivă
Foto: Arhivă

Reprezentanţii Serviciului Public de Asistenţă Socială din cadrul Primăriei vor face anchete sociale pentru a verifica corectitudinea datelor înscrise în declaraţia pe propria răspundere privind componenţa familiei şi veniturile acesteia.

În sezonul rece, aproximativ 3.500 de beneficiari au primit în fiecare lună ajutorul pentru încălzirea locuinţei cu gaze naturale, energie termică sau lemne.

Cei mai mulţi beneficiari, aproximativ 3.200, au primit ajutor pentru încălzirea locuinţei cu gaz,  153 au solicitat ajutor pentru încălzirea locuinţei cu energie termică iar 57, pentru încălzirea locuinţei cu lemne.

„Municipalitatea a început preluarea dosarelor pentru ajutorul de încălzire la data de 10 octombrie 2011 iar perioada de acordare a acestora se va încheia la data de 31 martie 2012.

Odată cu încheierea perioadei de acordare a ajutorului pentru încălzire, Serviciul Public de Asistenţă Socială va efectua o serie de anchete sociale pentru a verifica corectitudinea datelor înscrise în declaraţia pe propria răspundere privind componenţa familiei şi veniturile acesteia, în baza unei liste ce urmează a fi trimisă de Agenţia Judeţeană pentru Plăţi şi Inspecţie Socială Sibiu”, spun reprezentanţii Primăriei Sibiu.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite