Anchetatorii îi caută pe cei care au comandat incendierea clubului Liquid

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Suspecti Liquid
Suspecti Liquid

Ancheta este departe de a fi finalizată în cazul incendiului de la clubul Liquid. Cercetările continuă, anchetatorii având indicii că incendiatorii au acţionat la comandă.

„În continuare efectuăm cercetări, procurorul care instrumentează acest caz lucrează împreună cu organele de poliţie, şi suntem preocupaţi să depistăm toţi autorii, respectiv vrem să stabilim şi avem nişte indicii în acest sens că s-a acţionat la comandă, că cineva avea interes să îi pună pe aceştia să comită infracţiunea, dar împrejurările şi persoanele nu le putem face publice în acest moment, tocmai pentru că urmărirea penală nu este o fază publică şi tocmai pentru a putea ajunge la un rezultat final în care să fie depistaţi toţi autorii, să fie depistate de asemenea toate faptele”, a declarat pentru Adevărul Adriana Şandru, prim-prociror adjunct în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu.

De cealaltă parte, și cei de la clubul Liquid așteaptă ca persoanele care se presupune că ar fi comandat incendierea să ajungă în fața justiției.

” Suntem mulțumiți pe jumătate, așteptăm să vedem cine i-a adus de la Arad, nu cred că veneau singuri de acolo”, spune Adrian Barbu, administratorul clubului Liquid.

De o lună de zile, la club au început lucrările de renovare, iar reprezentanții clubului spun că, după ce vor fi prinși toți vinovații, se vor constitui parte civilă în proces pentru despăgubiri.

”După experiența asta liniștiți nu putem să stăm. Ne-am luat măsuri de precauție, pază, camere de supraveghere suplimentate”, adaugă Adrian Barbu.






Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite