Anchetatorii exclud omorul şi jaful, în cazul tinerilor găsiţi morţi lângă o pădure din judeţul Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cadavrele au fost gasite la marginea unei paduri, in zona localitatii Boita, si se presupune că ar apartine tinerilor din imagini
Cadavrele au fost gasite la marginea unei paduri, in zona localitatii Boita, si se presupune că ar apartine tinerilor din imagini

Poliţiştii sibieni spun că datele obţinute până în prezent exclud ipoteza unui omor sau a unui jaf, în cazul celor doi tineri găsiţi morţi în această săptămână, lângă o pădure din zona localităţii sibiene Boiţa.

Anchetatorii sibieni spun că, din datele pe care le au până acum, nu se pune problema ca cei doi tineri să fi fost ucişi sau jefuiţi. Cât priveşte varianta ca tinerii să fi consumat droguri, se aşteaptă rezultatele expertizei toxicologice pentru a vedea dacă această ipoteză se confirmă sau nu.

„Până în prezent, datele şi informaţiile obţinute în acest dosar exclud săvârşirea unei infracţiuni îndreptate împotriva vieţii, integrităţii corporale sau a libertăţii persoanei, respectiv omor sau jaf, asupra celor două persoane.

De asemenea, în ceea ce priveşte intoxicaţia cu substanţe psihotrope a fost solicitată efectuarea expertizei toxicologice, singura care poate să ateste aceste aspecte şi care, până în prezent, nu a fost finalizată. Singura expertiză finalizată este cea a alcoolemiei care a evidenţiat o îmbibaţie alcoolică de 0,70 ‰ în cazul persoanei de sex feminin şi 0,80 ‰ în cazul bărbatului”, precizează Luciana Balteş, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie.

Anchetatorii presupun că tinerii sunt doi soţi din judeţul Prahova, absolvenţi ai Facultăţii de Medicină din Cluj, însă familiile celor doi sunt aşteptate luni la Sibiu, pentru a face identificarea. 

„În ceea ce priveşte identitatea acestor două persoane există indicii puternice că sunt doi tineri, soţ – soţie, domiciliaţi în judeţul Prahova. Referitor la activităţile derulate de aceştia după terminarea facultăţii de medicină s-a stabilit faptul că în România nu au susţinut examenul de rezidenţiat şi nu au lucrat în domeniu, însă nu s-a putut stabili cu certitudine că au activat în acest domeniu în Germania.

Până în prezent nu s-a putut stabili data întoarcerii lor în România, acest lucru nefiind cunoscut nici familiei sau apropiaţilor, precum şi activităţile desfăşurate de aceştia până în momentul în care a survenit decesul”, adaugă Luciana Balteş.

CITIŢI ŞI:

Tinerii găsiţi morţi lângă o pădure din Sibiu ar putea fi doi soţi din Prahova. Se iau în calcul toate variantele, de la crimă la sinucidere

Doi tineri au fost găsiţi morţi la marginea pădurii Boiţa. Poliţia încearcă să le stabilească identitatea

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite