Anchetă la spitalul din Sibiu, în cazul tinerei care a acuzat medicii că au trimis-o acasă cu splina ruptă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Claudia Florea, mama fetei, face acuzatii grave la adresa medicilor
Claudia Florea, mama fetei, face acuzatii grave la adresa medicilor

Cazul Andreei Florea, fata care acuză medicii că au trimis-o acasă spunându-i că are răni uşoare, deşi ea avea splina ruptă, va fi analizat de către o comisie de etică şi deontologie medicală din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu.

Andreea a ajuns la spital pe 11 aprilie, în urma unui accident de motocicletă. Fata se afla pe motocicletă împreună cu prietenul ei, şi au fost loviţi de o şoferiţă neatentă, la intersecţia străzii Dimitrie Anghel cu Calea Dumbrăvii.

CITIŢI AICI MAI MULTE DESPRE ACCIDENTUL DE CIRCULAŢIE

Părinţii fetei au susţinut la două zile după accident că medicii ar fi lăsat-o să plece acasă, deși fata ar fi avut splina ruptă. După ce a fost trimisă acasă cu recomandări, fetei i-a fost rău, a revenit la spital și a fost operată de urgență.

CITIŢI AICI DECLARAŢIILE ŞOCANTE FĂCUTE DE MAMA FETEI

Cazul urmează să fie analizat de către reprezentanţii spitalului, pentru că mama fetei a făcut reclamaţie.

“Mama fetei a făcut plângere către direcţiunea spitalului, plângerea a ajuns la Oficiul Juridic, şi sptămâna viitoare marţi va fi o comisie de etică şi deontologie medical în care se va analiza cazul respectiv”, a declarat pentru Adevărul Decebal Todăriţă, purtător de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu.


Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite