Amenzi de peste 80.000 de lei şi zeci de permise ridicate, în urma unei ample acţiuni a poliţiştilor sibieni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Structurile operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Sibiu au desfăşurat, la sfârşitul acestei săptămâni, ample acţiuni pe linie de ordine publică, poliţie rutieră, investigarea fraudelor, investigaţii criminale în zonele şi locurile identificate cu potenţial risc criminogen din municipiul Sibiu.

CITITI SI

Hoţ de maşini, reţinut de poliţiştii sibieni

Acţiune de amploare a poliţiştilor sibieni

Pentru derularea acţiunilor au fost angrenaţi 170 de poliţişti din cadrul formaţiunilor de poliţie menţionate,  fiind efectuate 54 de acţiuni şi controale.
În urma activităţilor desfăşurate au fost constatate patru infracţiuni şi identificaţi autorii a trei infracţiuni.

De asemenea, în urma acţiunilor au fost aplicate un număr de 375 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 83.070 lei, din care şapte sancţiuni contravenţioanle la Legea nr. 61/1991, privind liniştea şi ordinea publică şi 304 sancţiuni contravenţionale la O.U.G. 195/2002, republicată, privind circulaţia pe drumurile publice.

„Este vroba despre 141 sancţiuni contravenţionale pentru depăşirea regimului legal de viteză, 62 sancţiuni contravenţionale pentru neportul centurii de siguranţă şi 101 sancţiuni contravenţionale pentru alte abateri“, spune Luciana Balteş, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

Totodată, poliţiştii rutieri au ridicat în vederea suspendării 39 de permise de conducere.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite