Amendaţi pentru că vindeau telefoane la marginea şoselei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şase telefoane mobile performante au încercat să vândă într-o parcare de pe DN 1, aproape de Veştem, patru tineri în vârstă de aproximativ 20 de ani din satul Toflea, jud. Galaţi.

CITIŢI ŞI:
Autorii a două spargeri de locuinţe căutaţi de poliţiştii sibieni


Un echipaj de Jandarmerie a oprit un grup de tineri care ofereau spre vânzare în zona parcării TIR de pe DN 1 (Veştem), 6 telefoane mobile performante la preţ de aproximativ 350 lei/buc. Produsele se aflau în ambalaj original, sigilat, de diferite mărimi, purtând elemente de identificare ale unor firme renumite în domeniu.
“S-a procedat la stabilirea identităţii şi efectuarea unui control corporal sumar şi al bagajelor, iar pe numele posesorilor mărfii s-au aplicat patru sancţiuni contravenţionale în valoare de 1.000 de lei fiecare pentru lipsa documentelor justificative privind provenienţa produselor şi vânzare în loc nepermis”, spune Alexandru Costea, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi al Judeţului Sibiu.

 Jandarmii au mai aplicat o sancţiune contravenţională în valoare de 100 de lei unui dintre cei patru tineri, pentru că a refuzat să ofere oamenilor legii date cu privire identitătea sa.

De asemenea, jandarmii au confiscat bunurile iar în urma analizelor de specialitate,  produsele vor fi valorificate prin magazinele Direcţiei Generale a Finanţelor Publice sau distruse după caz.

Din declaraţiile persoanelor în cauză a reieşit că bunurile provin din afara ţării şi au fost achiziţionate legal şi deşi acestea se aflau în stare aparent bună este binecunoscut faptul că produse de acest gen au fost oferite cetăţenilor creduli spre vânzare, la preţuri derizorii pentru valoarea lor reală, având adesea defecte sau vicii ascunse, totodată fiind înşelaţi.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro

Pentru ultimele noutăţi de la Sibiu, click pe imaginea de mai jos:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite