Ambasadorul Republicii Peru îşi lansează mâine cartea la Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lansarea are loc la sediul Primăriei din Piaţa Mare
Lansarea are loc la sediul Primăriei din Piaţa Mare

La începutul săptămânii viitoare Primăria Sibiu va găzdui un eveniment cultural important şi anume lansarea cărţii Ambasadorului Republicii Peru în România.

CITIŢI ŞI:

Campanie de adopţie pentru căţei şi pisicuţe

Nuntă ţărănească şi festival folcloric la Sadu

 “Întâlnire în paradis” este numele cărţii pe care Excelenţa Sa, Dr. Ernesto Pinto-Bazurco Rittler, Ambasadorul Extraordinar şi Plenipotenţiar al Republicii Peru în România o va lansa la Sibiu, marţi, 14 iunie 2011, la ora 18, în curtea interioară a Primăriei Sibiu.

Prefaţa cărţii este semnată de Alonso Cueto, unul dintre cei mai cunoscuţi oameni de litere din Peru, iar traducerea romanului în limba română este realizată de Cornelia Rădulescu.

Ernesto Pinto Bazurco Rittler a fost nominalizat recent la Premiul „Palmer” al Comunităţii Democraţiilor, ce onorează diplomaţii care au excelat în lupta pentru drepturile omului şi democraţie.

Liga Jurnaliştilor din Sibiu a sprijinit nominalizarea Excelenţei Sale la acest premiu, printr-o scrisoare de recomandare adresată Consiliului Comunităţii pentru Democraţie din Washington DC – Statele Unite ale Americii, din data de 21 februarie 2011.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite