Alte şase străzi intră în lucru VEZI CARE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Arhivă
Foto: Arhivă

Municipalitatea a dispus DPC începerea lucrărilor de reparaţii pe strada N. Copernic (cartierul Ştrand) şi strada Cărămidăriei (cartierul Ţiglari).

Strada Copernic se va închide de luni, 9 iulie şi până la sfârşitul lunii august pentru realizarea reparaţiilor la carosabil şi trotuare, pe tronsonul dintre străzile Sălişte şi Dragalina. Strada Cărămidăriei se va închide traficului pe toată lungimea sa, în perioada 5-30 iulie, pentru executarea lucrărilor de reparaţii la carosabil şi trotuare.

Străzile Gh. Topârceanu (cartierul Turnişor) şi Tudor Arghezi (cartierul Iosefine) care fac parte din unul dintre pachetele BERD vor intra în lucru. De luni, 9 iulie constructorul va începe prima etapă, aceea a reabilitării reţelei de canalizare şi apă, traficul fiind închis pe aceste două străzi. Conform contractului, lucrările trebuie finalizate până la sfârşitul acestui an.

Au început lucrări de reparaţii şi în Piaţa Iancu de Hunedoara, DPC lucrând la săpătura generală, corectează canalul pluvial pentru o mai bună scurgere a apelor pluviale şi lucrează în paralel la reparaţia carosabilul şi a trotuarelor.

DPC a început de aproximativ o săptămână lucrările de reparaţii şi pe strada I. Neculce. Lucrările vor fi finalizate în aproximativ o lună şi presupun reparaţia carosabilului, a trotuarelor şi înlocuirea bordurilor.
 

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite