Alte şapte străzi din Sibiu intră în lucru

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Arhivă
Foto: Arhivă

În următoarele zile vor demara lucrări pe încă şapte străzi din municipiul Sibiu, fiind vizată fie reabilitarea reţelei de gaz, fie a celei de apă şi canalizare sau lucrări la drum.

Potrivit reprezentanţilor municipalităţii, constructorii angajaţi de societatea de gaz vor intra pe patru noi străzi din Sibiu.

De joi, 23 august şi până în 8 septembrie vor fi efectuate lucrări pe strada Transilvaniei. Acestea vor fi efectuate sub trafic, afectând doar o bandă de circulaţie.

De vineri, 24 august şi până în 7 septembrie, se va interveni la reţeaua de gaz pe strada Dr. Stâncă, aceasta fiind închisă traficului pe perioada lucrărilor.

Pe strada Moldovei vor fi executate astfel de lucrări în perioada 27 august – 15 septembrie. Traficul se va desfăşura cu restricţii pe perioada lucrărilor.

Pe strada Băii aceste lucrări vor fi efectuate în perioada 3 – 15 septembrie. Traficul pe această stradă va fi închis.

Aleea Buia va intra în lucru în cadrul contractului de reabilitare şi extindere a reţelelor de apă şi canalizare finanţat pe POS Mediu. Pe această stradă echipele de lucru vor reabilita în perioada 1- 30 septembrie canalizarea menajeră. Pentru efectuarea lucrărilor va fi necesară închiderea temporară a traficului. Sâmbătă, 1 septembrie, de la ora 14 până duminică, 2 septembrie, constructorul va efectua racordul cu Bulevardul Mihai Viteazu, traficul fiind uşor deviat în respectiva intersecţie.

Pe strada Lungă se vor efectua noi lucrări. Până în prezent a fost modernizată reţeaua de canlizare menajeră în cadrul contractului cu fonduri ISPA, canalizarea pluvială pe contractul finanţat prin fonduri POS Mediu şi reţeaua de gaz pe fondurile societăţii de gaz. În perioada 23 august – 23 septembrie SC Apă Canal va efectua pe această stradă lucrări de modernizare a reţelei de apă. Traficul se va desfăşura cu restricţii pe perioada lucrărilor.

DPC va efectua o serie de lucrări de reparaţii ale pavajului pe strada General Magheru, pe tronsonul dintre fostul liceu pedagogic şi strada Felinarului. Acestea vor fi realizate în perioada 24-26 august, fiind necesară închiderea traficului şi devierea acestuia pe străzile adiacente.


Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite