Alexandru Pelici: „Steaua va juca sub o presiune fantastică“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Voinţa Sibiu joacă luni seara în deplasare cu Steaua , dar antrenorul Alexandru Pelici spune că nu este foarte îngrijorat. În tur Sibiul a terminat la egalitate, 1-1, la meciul de debut al sibienilor în liga 1.

CITIȚI ȘI:

Voinţa ameninţă steliştii: „Respectăm Steaua dar mergem să facem un joc bun pe Naţional Arena”

"Cred că presiunea mai mare va fi pe Steaua pentru că ei vin după această calificare foarte frumoasă în primăvara europeană. Noi vom încerca să scoatem maximum din ce putem. Steaua este Steaua, indiferent în ce competiţie joacă. Cu siguranţă că şi ei îşi doresc să termine anul cu o victorie. Nu ştiu dacă e un avantaj pentru noi că vom juca împotriva lor după calificarea din Europa League. Pericolul vine din parte atacanţilor Stelei. Sincer mi-aş dori un atacant ca Nikolic",  a spus Pelici.

Acesta e liniştit şi pentru că formaţia sa va fi după 18 etape pe un loc neretrogaradbil.  "Noi ne-am îndeplinit obiectivul pentru tur şi anume să terminăm în afara locurilor retrogradabile, dar ne dorim să încheiem şi anul tot pe un astfel de loc. Cu puţină atenţie în anumite jocuri puteam fi mai sus. Cu siguranţă va fi un retur de foc pentru noi. Cred că returul ne aduce avantajul de a fi trecut peste impactul cu prima ligă. O să abordăm cu încredere a doua jumătate a campionatului", a mai precizat Pelici, conform prosport.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

Sigla Adevărul
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite