Aleargă pentru a oferi o excursie gratuită copiilor săraci

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Direcţia municipală pentru Cultură, Sport, Turism şi Tineret, A.T.E Dianthus şi Hotelul Binder Bubi organizează sub deviza „Aleargă pentru tine şi aproapele tău!” crosul Binder. Acest eveniment este unul caritabil, iar cu banii strânşi din taxa de participare, de 10 lei/ persoană, se va organiza o excursie la munte pentru copiii din familii fără posibilităţi financiare.

CITEŞTE ŞI:

43.000 de puieţi plantaţi la Mediaş

11.000 de medieşeni şi-au achitat taxele şi impozitele

Scopul proiectului este promovarea sportului în natura, în rândul medieşenilor de toate vârstele, valorificând împrejurimile Mediaşului ca o zonă potrivită pentru activităţile de timp liber.

          Cross-ul Binder se va desfăşura pe cărările din zona pădurii Binder Bubi și a Platoului Buzdului, fiind un concurs pe teren variat.

          Evenimentul se va desfăşura sâmbătă, în data de 16.04.2011, startul și finish-ul având loc la ora 10:00 din fața Hotelului Binder Bubi. Înscrierile vor începe în aceeași dimineată la fața locului de la ora 8:00, premierea având loc la ora 12:30. Vor fi două trasee de alergare, unul cu lungimea de 4.5 km și unul cu lungimea de 14 km. Concurenții vor fi împărțiți în 2 categorii: masculin și feminin.

           Persoanele sub 14 ani pot participa doar însoțiți de părinți. Cei care vor merge la pas vor parcurge traseul scurt. Concurenții vor avea la dispoziție 2:30 ore pentru a termina traseele și a se întoarce în zona de Finish.

           Fiecare concurent va primi la terminarea traseului o medalie și o diplomă de participare, iar câștigătorii vor primi cupe.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite