Afaceristul sibian Ilie Carabulea a primit 46 milioane de lei prin POR

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Singurul proiect contractat până în prezent la nivelul regiunii, ]n Transilvania este „Centrul de afaceri SIBIU”, al magnatului sibian.

CITIŢI ŞI:

Ilie Carabulea este cel mai bogat sibian în topul „ Forbes 500 Miliardari“

Transmixt-ul magnatului Carabulea acuzat că a mărit abuziv tarifele la bilete

Acest proiect a fost depus spre finanţare la sediul Agenţiei pentru Dezvoltare Regională Centru în cursul anului 2008. Acesta urmăreşte prin activităţile propuse realizarea unei infrastructuri de afaceri care să ducă la îmbunătăţirea productivităţii muncii şi a calităţii produselor şi serviciilor, dar şi valorificarea resurselor materiale şi a forţei de muncă locale.

Solicitând o sumă de peste 46 milioane lei ca fonduri nerambursabile, alocate prin domeniul 4.1 al Programului Operaţional Regional, beneficiarul urmăreşte construirea unui centru de afaceri modern ce va funcţiona în municipiul Sibiu prin construirea unei  clădiri de 15 etaje.

„La doi ani de la încheierea acestui prim proiect contractat, beneficiarul estimează că centrul va găzdui 52 de firme şi se vor crea peste 480 locuri de muncă” se arată într-o informare primită din partea Agenţiei pentru Dezvoltare Regională Centru din Alba Iulia.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite