Sibiu: Invazie de şoareci în Aeroportul Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sibiu: Invazie de şoareci în Aeroportul Sibiu
Sibiu: Invazie de şoareci în Aeroportul Sibiu

Şoarecii au apărut de anul trecut în terminalul în care s-au investit zeci de milioane de euro şi nu au putut fi stârpiţi, pentru că apar din nou, orice metode s-ar folosi. Angajaţii companiilor care operează pe aerport sunt terorizaţi de prezenţa rozătoarelor în birourile lor.

De departe cel mai modern aeroport care există la ora actuală în Ardeal, aerogara din Sibiu a devenit mai nou casă pentru nişte invitaţi nedoriţi de cei care îşi desfăşoară zilnic activitatea acolo. Şoarecii şi chiar şi şobolani, îi sperie pe angajaţii companiilor aeriene care operează zboruri din Sibiu. Totul a culminat ieri când în decurs de câteva ore în biroul celor de la Blue Air au fost prinşi trei şoareci, care umblau de voie pe sub mesele şi scaunele acestora. Oamenii au mărturisit că s-au speriat. „Nu e prima dată când ne trezim cu şoareci pe la picioare, dar acum oamenii de la curăţenie au prins trei numai azi. Vă daţi seama că nu e tocmai plăcut să se întâmple aşa ceva” au mărturisit câţiva din lucrătorii de la Blue Air.

Situaţie sub control
Conducerea Consiliului Judeţean Sibiu, instituţia care administrează aeroportul a cerut celor de acolo să remedieze imediat situaţia, preşedintele Martin Bottesch fiind cel mai vehement în declaraţii. „Nu se poate aşa ceva. Firma care se ocupă de deratizare şi curăţenie pe aeroport a fost atenţionată în scris că dacă nu respectă sarcinile contractuale şi nu rezolvă problema şi nu îşi fac datoria, vor suporta consecinţele” a spus Bottesch.

Directorul operaţional de la Aerportul Sibiu, Gheorghe Velicu a admis că sunt probleme legate de apariţia şoarecilor şi spune că totul depinde acum de cei de la SC Serv Expert, firmă cu care se derulează un contract şi pentru servicii de deratizare. „Dacă nu îşi fac treaba o să primească bani mai puţini pentru servicii. Nu vom achita facturi dacă şoareci nu dispar” a spus şi acesta.

Directoarea firmei Serv Expert, Cristina Popa a mărturisit că situaţia este una sub control şi cere răbdare pentru a stârpii şoarecii din terminal. „Nu este o problemă care să ne depăşească. S-au montat staţii de intoxicare în locurile unde au apărut şoareci şi problema o să se rezolve” a spus aceasta.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite