UPDATE Adrian Şanta, directorul Spitalului Judeţean, şi-a dat demisia - Călin Cipăian este director interimar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Directorul celei mai mari unităţi sanitare din judeţ, medicul Adrian Şanta, şi-a înaintat demisia la Consiliul Judeţean Sibiu.Potrivit preşedintelui Consiliului JUdeţean Sibiu, Ioan Cindrea, până la organizarea concursului pentru ocuparea postului de manager interimatul la conducerea instituţiei va fi asigurat de directorul medical Călin Cipăian.

UPDATE 2: Potrivit preşedintelui Consiliului judeţean Sibiu, Ioan Cindrea, medicul Călin Cipăian, actualul director medical al spitalului, va asigura conducerea unităţii sanitare până când se va organiza concurs pentru postul de manager.

Contactat de Adevărul, Călin Cipăian a declarat că nu a hotărât până în acest moment dacă se va înscrie sau nu la concursul pentru postul de manager.

"Deocamdată nu am luat nicio decizie, să vedem ce criterii sunt pentru concurs", a spus Călin Cipăian.

UPDATE: Potrivit preşedintelui Consiliului Judeţean Sibiu, Ioan Cindrea, Adrian Şanta şi-a depus iniţial demisia, în cursul zilei de vineri, 6 iulie, după care luni, 9 iulie, a solicitat încetarea contractului de management cu acordul părţilor.

"Am avut o discuţie, a insistat şi şi-a lăsat în secretariat demisia. Astăzi am avut o discuţie, şi directorul medical (Călin Cipăian, n.r.) a preluat toate atribuţiile", a declarat Ioan Cindrea.

Acesta s-a arătat surprins de decizia lui Adrian Şanta de a demisiona.

"L-am rugat să aştepte, să facem o analiză, însă dânsul a introdus în secretariat cererea de demisie. M-a surprins, pentru că am avut câteva discuţii şi părea ataşat de spital şi de proiectele de modernizare", a mai spus Ioan Cindrea.

Decizie şoc a managerului Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu. Medicul Adrian Şanta şi-a înaintat demisia din funcţie la Consiliul Judeţean Sibiu, instituţie în subordinea căreia se află Spitalul Judeţean.

Contactat de Adevărul, Şanta a confirmat demisia, şi a spus că a luat această decizie din „motive personale”, refuzând să facă alte comentarii.

Întrebat dacă există varianta de a reveni asupra demisiei, Şanta a spus că „sub nicio formă nu există cale de întoarcere”.

Ştirea se actualizează.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite