Adjunctul şefului IPJ Sibiu, în concediu medical după ce a intrat cu mașina poliției într-un TIR

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Potrivit șefului IPJ Sibiu, comisarul Tiberiu Ivancea, în urma evenimentului rutier petrecut săptămâna trecută comisarul şef Ioan Făgădar s-a ales cu o deplasare de vertebră la coloana cervicală. 

Adjunctul şefului IPJ Sibiu pe linie de poliţie judiciară, comisarul şef Ioan Făgădar, a fost implicat în cursul săptămânii trecute într-un eveniment rutier, pe drumul care leagă Sibiul de localitatea Ocna Sibiului, în zona fabricii Continental. Reprezentanţii IPJ Sibiu spun că a a fost vorba despre o tamponare, evenimentul rutier nefiind anunţat presei. 

Potrivit şefului IPJ Sibiu, comisarul Tiberiu Ivancea, comisarul şef Ioan Făgădar se afla la volanul unei maşini de poliţie, şi se afla în misiune, îndreptându-se spre Ocna Sibiului. „Evenimentul rutier a avut loc din cauza neatenţiei, domnul Făgădar nu a văzut un TIR şi a intrat în spatele lui. În urma evenimentului rutier a rezultat o avariere foarte uşoară a ambelor autovehicule”, a declarat pentru Adevărul comisarul Tiberiu Ivancea. 

Potrivit acestuia, în urma tamponării comisarul şef Ioan Făgădar s-a ales cu o deplasare de vertebră la coloana cervicală, şi în prezent este în concediu medical. 

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite