Adina Elena Mărginean promovează frumosul, într-o manieră originală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Extrem de pasionată de obiectele confecţionate manual, Adina Mărginean şi-a deschis un magazin în care oferă tuturor creatorilor posibilitatea de a-şi expune produsele.

CITIŢI ŞI

Donaţie obligatorie către Biserică pentru viitorii şoferi sibieni

Studenţii sibieni au câştigat concursul naţional de roboţi şi vor reprezenta România în Elveţia

Profil
Născută: 14 mai 1984, Făgăraş
Studii: Facultatea de Psihologie Sibiu
Familie: Căsătorită

Adina este o tânără ambiţioasă, plină de viaţă , a cărei simplă prezenţă îi poate binedispune pe cei din jurul său. A terminat Facultatea de Psihologie şi, deşi recunoaşte că nu a făcut cea mai bună alegere, spune că  studiile acestea i-au schimbat percepţia asupra a tot ce înseamnă viaţa. „ Pentru că am o soră care făcuse Dreptul, mama m-a sfătuit să dau şi eu la aceeaşi facultate. Nu am ascultat-o şi am ales Psihologia, pentru că asta îmi doream eu la momentul respectiv. Prin anul III, mi-am dat seama că nu fusese tocmai cea mai bună alegere,dar,cu toate acesta, nu regretat că am ales Psihologia, am învăţat lucruri frumoase şi m-a ajutat să văd altfel viaţa“, a spus tânăra. Pentru că şansele de angajare erau prea mici însă, tânăra s-a reprofilat, angajându-se ca asistent manager la o firmă de prefabricate din beton, unde lucrează de mai bine de trei ani. Spune că îi placee foarte tare ceea ce face, acolo învăţând foarte multe lucruri noi.

Magazinul său, un mic colţ de rai
Cea mai mare pasiune a tinerei rămâne însă legată de obiectele confecţionate manual. Pentru că nu are îndemânarea necesară să le creeze singură, dar pentru că şi-a dorit foarte mult să promoveze şi altceva decât tipizatul în Sibiu, Adina a decis să deschidă un magazin în care oferă tututror creatorilor de astfel de obiecte posibilitatea de afirmare. Accesorii autentice, dar şi obiecte de design unicat pot fi găsite în cochetul său magazin de pe strada Gen. Magheru. Mai mult chiar, la Concept Boutique este singurul magazin din România care importă produse din hârtie, lucrate manual. Din bumbac, din marijuana, cu pene sau din resturi de bere, acestea se găsesc în diferite forme şi culori şi sunt ideale pentru tot felul de ocazii speciale. „ Magazinul este deschis din luna octombrie a anului trecut, iar primele produse le-am achiziţionat de la un târg de hand-made de la Bucureşti. Ulterior, lumea a început să afle de noi, iar acum cei care confecţionaeză astfel de produse ne caută. Noi am dat o şansă oricărei persoane care a vrut să vină şi să expună la noi, nu am refuzat pe nimeni. Din păcate însă, sibienii nu sunt foarte deschişi la astfel de produse şi încă pot spune că suntem la faza de hobby. Sper însă ca pe viitor să reuşim să îl transformăm într-un business“, povesteşte Adina. Aceasta intenţionează chiar să îmbogăţească oferta cu produse din tutun şi ceaiuri, până la sfârşitul acestei luni, iar de anul viitor speră să deschidă încă un magazin cu acelaşi concept, în Timişoara. „ Este unul dintre oraşele de care sunt îndrăgostită profund şi unde astfel de produse au prins foarte bine“, completează tânăra. Tot printre proiectele de viitor ale Adinei se numără şi promovarea produselor de Sibiu, într-o manieră diferită şi originală.  

Întrebări şi răspunsuri
Cum a fost primit acest concept în Sibiu?

Nu aş fi crezut niciodată că Sibiul stă atât de prost la acest capitol, că nu este pentru o astfel de piaţă. Sunt mult prea puţini oameni care apreciază aceste lucruri, dar sperăm ca pe viitor să reuşim să schimbăm ceva.
Ce-i lipseşte Sibiului, din punctul ăsta de vedere?
Sibiul încă nu are stil. Sunt foarte mulţi oameni, populaţia este foarte diversă, dar oraşul încă nu a reuşit să îşi creeze un stil propriu. Este un oraş frumos, dar pe care nu ştim să-l apreciem, îl lăsăm să plutească.

Ce-i place
Fiind o fire destul de activă, Adina adoră să joace tenis. În plus, spune ea, îi place muzică bună, în special jazz-ul, dar şi să călătorească. „ Nu am anumite preferinţe, în privinţa călătoriilor. Tot ce este nou, pentru mine este frumos, simt că mă îmbogeţesc“, spune aceasta.
Ce nu-i place
Cafeaua fără lapte şi fără zahăr, cumpărăturile în magazinele mari şi oamenii neinteresanţi cu care nu poate purta o discuţie, sunt lucrurile care îi displac Adinei.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite