Sibiu: Adevărul la minut

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Adevărul de Seară” vă prezintă, pe scurt, cele mai importante evenimente ale zilei.

Junii fac şezătoare la Curciu
Junii Sibiului organizează în această seară o şezătoare autentică tradiţională, care va avea loc în satul Curciu. Evenimentul, menit să conserve şi să promoveze cultura tradiţională românească, va aduce în faţa curioşilor costume populare, covoare şi obiecte tradiţionale de lucru, în ambianţa cântecelor populare şi a jocului din bătrâni. Acţiunea face parte din proiectul Cercetare Interdisciplinară pe Valea Târnavelor, care se va desfăşura până în 31 septembrie.

Dosar penal pentru un whiskey
Un bucureştean în vârstă de 23 de ani a fost prins de poliţiştii sibieni la nici cinci minute de la comiterea unui furt. Astăzi dimineaţă, la ora 02.30, tânărul a făcut imprudenţa de a fura o sticlă de whikey chiar dintr-o benzinărie. Cu ajutorul înregistrării de pe camerele de filmat din staţie, angajatul păgubit le-a dat poliţiştilor numărul maşinii hoţului iar prinderea lui n-a fost decât o formalitate. Sticla de băutură care valora la raft 80 de lei a fost recuperată intactă şi restituită benzinăriei.

Intrare mai scumpă la Olimpia
Bazinul acoperit de înot, Olimpia, s-a redeschis după o lună de pauză, datorată faptului că angajaţii au fost plecaţi în concediu de odihnă. Redeschiderea bazei a venit cu o surpiză neplăcută pentru cei care obişnuiesc să meargă să se relaxeze în acest loc. Preţul biletului de intrare a fost majorat de la 12 la 20 de lei, pentru o oră şi jumătate de petrecut la saună, bazin de apă şi instalaţii sanitare. Sibienii pot avea acces aici, zilnic de la 18.00 până la 21.30.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite