Adecco Resurse Umane a premiat miercuri seară Excelența la Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gala s-a desfăşurat într-o atmosferă destinsă la Habitus
Gala s-a desfăşurat într-o atmosferă destinsă la Habitus

Primul ciclu al „Programului multi-regional integrat de stagii de practică pentru studenți în vederea creșterii gradului acestora de angajabilitate” se apropie de final și odată cu încheierea acestuia, Adecco Resurse Umane premiază Excelența. Galele Adecco pentru Excelență au debutat cu evenimentul de aseară, din  Sibiu.

CITIŢI ŞI:

Sărbători de iarnă cu ornamentele şi iluminatul festiv din 2007

Cinemateca TIFF: Filmele de la TIFF revin la Sibiu începând de joi

Trofeul Festivalul Naţional Studenţesc de Dans ajunge la Cluj Napoca

Cu această ocazie, vor fi urmărite realizările primului an de activitate și vor fi premiați beneficiarii care au obținut rezultate deosebite în urma activităților desfășurate. Galele Adecco pentru Excelență vor continua apoi, în cea de-a doua jumătate a lunii noiembrie, în celelalte două locații ale proiectului - Cluj-Napoca, respectiv Timișoara.

Cu ocazia organizării Galelor Adecco pentru Excelență, cei prezenți au putut să urmărească în cuvinte și imagini ce a însemnat primul an al proiectului. Concluziile primelor 10 luni de activitate au fost împărtășite de membrii echipei de implementare, companii partenere, universități partenere și cei 210 studenți beneficiari ai activităților de consiliere individuală în carieră, training-uri axate pe dezvoltarea soft-skills și formare prin derularea stagiilor de practică profesioniste.

Toate acestea au fost urmate de festivitatea de premiere a Excelenței prin s-au acordat distincții studenților, tutorilor de practică și reprezentanților Universităților partenere care au obținut cele mai bune rezultate în urma activităților derulate.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

Sigla Adevărul
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite