Actorii sibieni participă la Festivalul Naţional de Teatru, de la Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sibienii vor avea parte de o lună plină de spectacole
Sibienii vor avea parte de o lună plină de spectacole

Spectacolul „Breaking the Waves sau Viaţa binecuvântată a lui Bess” în regia lui Radu-Alexandru Nica va fi prezentat sâmbătă, 6 noiembrie, şi duminică, 7 noiembrie, la Bucureşti în cadrul Festivalului Naţional de Teatru.

CITIŢI ŞI

Lună plină la Teatrul „Radu Stanca”: 26 de spectacole şi două premiere

Teatrul Naţional „Radu Stanca” Sibiu este prezent şi în acest an în selecţia oficială a Festivalului Naţional de Teatru în cadrul secţiunii spectacole româneşti de top.

„După vizionarea a peste 100 de spectacole produse de teatrele din România în stagiunea 2009 – 2010, criticul de teatru şi directorul artistic al festivalului Cristina Modreanu a decis care dintre ele se vor putea mândri cu participarea la FNT. Unul dintre spectacolele invitate în acest an este producţia Breaking the Waves sau Viaţa binecuvântată a lui Bess în regia lui Radu – Alexandru Nica de la Teatrul Naţional sibian.  Spectacolul va avea loc sâmbătă, 6 noiembrie, ora 19.30, şi duminică, 7 noiembrie, ora 19.30 la Opera Naţională Bucureşti.“, spune Adrian Tibu, purrtător de cuvânt al teatrului sibian.

„ Breaking the Waves sau Viaţa binecuvântată a lui Bess“  a avut premiera pe 18 septembrie 2009, fiind nominalizat la premiile UNITER, pentru categoria cel mai bun spectacol.

Festivalul Naţional de Teatru se desfăşoară la Bucureşti în perioada 30 octombrie – 7 noiembrie 2010. Ajuns în acest an la cea de-a XX-a ediţie, festivalul este un reper important al vieţii teatrale româneşti.

Timp de nouă zile, publicul va avea ocazia să urmărească cele mai bune spectacole din ţară şi din străinătate, dar şi producţii în premieră. Programul Festivalului Naţional de Teatru 2010 este completat de dezbateri, conferinţe, întâlniri, lansări de carte, filme despre teatru şi dans.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite