Acţiunile Băncii Transilvania se tranzacţionează din nou pe Sibex, după acuzaţiile DIICOT de manipulare a pieţei adresate lui Horia Ciorcilă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bursa din Sibiu a reluat tranzacţionarea acţiunilor Băncii Transilvania după ce directorul băncii a fost trimis în judecată pentru manipulare de capital.

CITEŞTE ŞI:

Bursa din Sibiu a suspendat  acţiunile Băncii Transilvania. Directorul băncii a fost trimis în judecată pentru manipulare de capital

Sibiu: Pieţele financiare şi evoluţia bursei se văd pe telefonul mobil

Acţiunile Băncii Transilvania au fost suspendate de la tranzacţionare pe Bursa din Sibiu după ce preşedintele Consiliului de Administrare al BT, Horia Ciorcilă, a fost trimis în judecată de procurorii DIICOT Cluj. Acesta este acuzat de manipularea pieţei de capital şi spălare de bani. Acţinile băncii din Cluj-Napoca fuseseră oprite de la tranzacţionare la ora 12.35.

"Având în vedere reluarea la tranzacţionare la Bursa de Valori Bucureşti a acţiunilor Băncii Transilvania Cluj-Napoca simbol TLV, se reia tranzacţionarea pe piaţa reglementată de instrumente financiare derivate a S.C. BMFM S.A SIBIU începand cu ora 15.05 a contractului financiar pentru diferenţa cu simbolul TLV CFD" spune Radu Bâlbâie, directorul de tranzacţii al Bursei din Sibiu.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite