VIDEO-FOTO Accident rutier cu nouă răniţi la Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un accident rutier a avut loc, duminică dimineaţă, la intrarea în Sibiu dinspre Agnita. În urma coliziunii dintre trei autoturisme, nouă persoane au fost rănite. Una dintre victime a rămas încarcerată.

UPDATE: Accidentul a avut loc la ieșirea de pe strada Ștefan cel Mare pe centura ocolitoare a Sibiului.

Vinovat, spun polițiștii, este șoferul unui Mitsubishi, care nu a acordat prioritate unui Nissan care circula regulamentar, l-a izbit, iar în urma impactului a fost proiectat într-un al treilea autoturism, Un Ford, oprit pentru a acorda prioritate de trecere.

”Din primele cercetări s-a stabilit că șoferul unui autoturism marca Mitsubishi, la efectuarea virajului la stânga pentru a intra pe autostradă, nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism marca Nissan care circula regulamentar din sens opus, intrând în coliziune cu acesta. În urma impactului autoturismul Mitsubishi a fost proiectat într-un autoturism marca Ford care se afla practic oprit pentru ca șoferul acestuia să acorde prioritate de trecere autoturismelor care circulau pe strada Ștefan cel Mare”, a spus inspectorul principal Ana Maria Popa, din cadrul Serviciului Rutier Sibiu.

Șoferul Ford-ului povestește că oprise la ”Cedează trecerea” când a fost izbit, din lateral, de Mitsubishi. 

”Stăteam la “Cedează trecerea”, cel cu Mitsubishi nu a acordat prioritate şi a venit cel cu Nissan-ul, s-au plesnit şi din ricoşarea lor m-au aruncat şi pe mine. M-am speriat, sunt mulţi răniţi, i-au luat la spital, au fost salvările”, a povestit Iulian Lipici, șoferul autoturismului Ford.



În urma impactului, nu mai puțin de 9 persoane, 7 adulți și 2 copii, au ajuns la spital, însă din fericire niciunul în stare gravă.

”În urma accidentului de circulație au fost aduse la Spitalul Clinic Județean de Urgență șapte persoane, dintre care cinci femei și doi bărbați, deocamdată știm că starea lor este stabilă, sunt conștienți, mai sunt doi copii care au fost duși la spitalul Luther, medicii se ocupă de cazuri, sperăm să fie totul bine”, a spus Isabela Paulescu, purtător de cuvânt al Consiliului Județean Sibiu.

image

La locul accidentului au ajuns echipaje SMURD, de descarcerare şi de poliţie.

Rămâi pe sibiu.adevarul.ro pentru a afla detalii despre accident.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite