Accident mortal pe DN1, la Hula Cristianului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 55 de ani, din Miercurea Sibiului a decedat după ce maşina lui a derapat şi a intrat pe contrasens, aproape de intrarea în municipiul Sibiu.

CITIŢI ŞI:

Şi-a alimentat maşina fără să plătească şi a condus-o fără permis

Dosare penale pentru infracţiuni rutiere

La volan,fără permis

Poliţiştii rutieri au efectuat ieri cercetări în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs un accident rutier în urma căruia o persoană şi-a pierdut viaţa iar alte două au fost uşor rănite.

Accidentul rutier s-a produs pe DN 1, în afara localităţii Cristian, în jurul orelor 16.00. În urma cercetării la faţa locului, poliţiştii au stabilit faptul că P.L. (în vârstă de 55 de ani, domiciliat în localitatea Miercurea Sibiului), în timp ce conducea autoturismul pe DN 1, având direcţia de deplasare Sibiu spre Sebeş, nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile meteo-rutiere, pe un carosabil umed, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a derapat şi a pătruns pe contrasens unde a intrat în coliziune cu un autoturism care circula regulamentar, autovehiculul fiind condus de H.M, în vârstă de 35 de ani, domiciliat în judeţul Hunedoara.

„În urma accidentului rutier P.L. a decedat iar alte două persoane din autoturismul condus regulamentar au fost uşor rănite. Cercetările sunt continuate de poliţiştii rutieri”, spune Luciana Balteş, purtător de cuvânt la IPJ Sibiu.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite