VIDEO Accident cumplit la intrare în Răşinari – o tânără a rămas cu o ţeavă metalică înfiptă în cap GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O tânără de 25 de ani a avut parte de un sfârşit cumplit, după ce maşina în care se afla a izbit un rest de pod, la intrarea în Răşinari dinspre Sibiu. Tânăra era pasageră într-un autoturism Audi A 6, iar impactul cu restul de pod, care era aşezat paralel cu drumul, a fost atât de puternic încât fata a rămas pe jumătate suspendată în afara maşinii, cu o ţeavă de metal de la pod înfiptă în tâmplă.

CITIŢI ŞI:

VIDEO OPC-ul a închis ultimul magazin de etnobotanice din oraş

„Am ieşit afară din casă, am auzit o bubuitură, m-am uitat pe geam şi am văzut accidentul, şi am ieşit repede în faţă la maşină. Erau două persoane, şoferul care ieşise din maşină, lovit la cap puţin, plângea lângă ea că nu mai avea ce să-i facă”, a povestit Mariana Frăţilă, lângă casa căreia a avut loc accidentul.

Medicii SMURD, ajunşi la faţa locului, nu au mai avut ce face decât să constate decesul fetei.

„Pacienta a fost găsită decedată, cu un traumatism cranio cerebral cu o bară metalică, o plagă transfinxiantă în regiunea temporală bilaterală, leziune imcompatibilă cu viaţa”, a spus Mirela Bădescu, medic SMURD Sibiu.



Prietenul fetei, în vârstă de 27 de ani, aflat la volanul maşinii, nu avea nici măcar permis de conducere.

image

„Din primele cercetări efectuate la faţa locului rezultă ca şi posibilă cauză a accidentului viteza neadaptată a conducătorului auto şi de asemenea lipsa acestuia de experienţă în conducere, având în vedere că nu posedă permis de conducere. În continuare desfăşurăm cercetări pentru stabilirea tuturor cauzelor şi împrejurărilor producerii accidentului”, a spus inspectorul Costin David, din cadrul Biroului Rutier Sibiu.

Click pe SIBIU.ADEVARUL.RO pentru ultimele noutăţi de la Sibiu

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro sau sună-ne la 0369.809.113

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite