VIDEO Sfârşit cumplit pentru o tânără de 25 de ani, pe DN 1. A murit după ce maşina ei a intrat într-un TIR GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accident Aciliu
Accident Aciliu

Poliţiştii spun că fata, aflată la volanului unui Logan, circula cu viteză. A intrat în plin într-un TIR care venea dinspre Sebeş spre Sibiu, şi a murit pe loc.

CITIŢI ŞI:

VIDEO Un TIR plin cu boilere s-a răsturnat la intrarea în Sibiu. Şoferul era mort de beat GALERIE FOTO

Sfârșit cumplit pentru un bărbat, pe DN 1 – Trei TIR-uri au trecut peste el GALERIE FOTO

Şoferul TIR-ului spune că s-a trezit cu şoferiţa venind spre el, şi nu a mai putut evita impactul. „Doamna care era la volan a intrat pe contrasens, pus şi simplu s-a rostogolit, s-a învârtit, şi a intrat în mine pe partea dreaptă. Avea viteză foarte mare, n-am putut să o evit sub nicio formă”, a povestit Viorel Tănase, şoferul TIR-ului  

Poliţiştii spun că tânără circula cu viteză şi nu a mai putut controla maşina.

Accident Aciliu

CLICK PE POZE PENTRU GALERIE FOTO
 
„Evenimentul rutier s-a produs pe drumul naţional 1, în afara localităţii Aciliu, pe fondul neadaptării vitezei într-o curbă periculoasă spre dreapta, în condiţii de carosabil umed. Astfel, conducătorul unui autoturism marca Dacia a piedut controlul direcţiei de mers, a derapat, a pătruns pe sensul opus de deplasare unde a intrat în coliziune cu un ansamblu TIR”, a spus inspectorul principal Bogdan Maxim, şeful Biroului Drumuri Naţionale şi Europene din cadrul Serviciului Rutier Sibiu.

Tânăra de 25 de ani era din Sebeş, şi lucra la o companie producătoare de lactate. Din cauza accidentului, DN 1 a fost complet blocat aproximativ o oră, iar coloanele de maşini s-au întins pe aproximativ 5 kilometri, pe ambele sensuri de mers.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

Sigla Adevărul
Sibiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite