VIDEO Accident grav la Scoreiu. Un TIR a intrat într-un microbuz

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un grav accident de circulaţie s-a petrecut în urmă cu câteva minute pe raza localităţii sibiene Scoreiu.

UPDATE 9.49

Ambele autovehicule circulau dinspre Sibiu spre Braşov. TIR-ul era încărcat cu mobilă, venea din Austria şi mergea spre Bucureşti iar microbuzul este înmatriculat în judeţul Alba.

"Din primele cercetări efectuate la faţa locului s-a stabilit faptul că accidentul s-a produs pe fondul efectuării manevrei neregulamentare de depăşire. Ansamblul TIR pătrunde pe sensul opus de circulaţie unde acroşează microbuzul care era oprit regulamentar pentru a efectua virajul la stânga spre localitatea Colun", a spus inspectorul Marius Cucioroschi, din cadrul Serviciului Rutier Sibiu.

UPDATE 9.25

În accident sunt implicate un TIR şi un microbuz de marfă. Potrivit primelor informaţii se pare că ambele mergeau pe DN 1 spre localitatea Scoreiu, TIR-ul a intrat în depăşire şi a acroşat microbuzul.  Trei bărbaţi aflaţi în microbuz au fost răniţi, fiind preluaţi de echipajele SMURD şi transportaţi de urgenţă la Spitalul Judeţean Sibiu.

image

Potrivit primelor informaţii oferite de ISU Sibiu trei persoane sunt rănite, iar una dintre ele este încarcerată. La faţa locului se deplasează mai multe maşini de ambulanţă şi SMURD, un echipaj de descarcerare şi unul de poliţie rutieră.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite