Accident de muncă la Sibiu (UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 27 de ani din Sibiu este în stare critică, internat la spitalul Clinic Judeţean Sibiu, după ce a căzut de la o înălţime de aproximativ 10 metri

Update: 13.30

Conform specialiştilor de la Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Sibiu, victima accidentului de muncă monta un banner în momentul în care s-a accidentat. În cădere s-a izbit puternic de o ţeavă şi o structură de poliestiren.

„Muncitorul trebuia să monteze un banner. A căzut de la înălţime, aproximativ zece metri, cu atenuarea căderii în două puncte: într-o ţeavă de încălzire şi o structură de poliestiren”, spune Cornel Moldovan, inspectorul ITM care s-a deplasat la locul accidentului.


Incidentul s-a petrecut de puţin timp. Se pare că bărbatul lucra la acoperişul unei clădiri iar la un moment dat acesta a alunecat şi a căzut aproape 10 metri.

Colegii luni au chemat rapid o ambulanţă care l-a transportat pe bărbat la spital.  Medicii spun că starea pacientului este gravă. „ În urma investigaţiilor medicale s-a constatat că  pacientul prezintă un traumatism cranio-cerebral închis, un traumatism toracic cu pneumotorax şi fracturi costale, precum şi o contuzie de şold drept“, spuen Raluca Puşcă, purtător de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean Sibiu.

Bărbatul a fost internat pe secţia de chirurgie a spitalului. Specialiştii de la ITM Sibiu au demarat o anchetă.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite