GALERIE FOTO Un bărbat a murit într-un accident în judeţul Sibiu, după ce a zburat 10 metri prin parbriz

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un autoturism marca Opel a intrat din plin, marţi dimineaţa, într-un TIR, pe şoseaua care leagă Ocna Sibiului de Sibiu. Tatăl şoferului vinovat de producerea accidentului şi-a pierdut viaţa, iar un alt pasager se află în stare gravă.

Evenimentul rutier a avut loc în această dimineaţă, pe drumul care leagă municipiul Sibiu de staţiunea Ocna Sibiului.

Şoferul unui Opel a pierdut controlul maşinii şi a izbit în plin un TIR care se îndrepta spre centura Sibiului.  “A derapat, cred că avea viteză”, a spus Nicolae Szabo, şoferul TIR-ului.



Impactul a fost atât de puternic, încât maşina a ajuns în câmpul care mărgineşte drumul iar tatăl şoferului, în vârstă de 60 de ani, aflat pe bancheta din spate, a fost proiectat prin geamul maşinii aproximativ 10 metri şi a murit pe loc.  “A derapat ăsta cu maşina mică şi a venit de-a latul în faţă la TIR şi nu l-am mai putut evita. Venea cu viteză, a făcut nişte drifturi, era şoseaua umedă, nu a mai putut controla maşina şi a intrat în TIR, în partea din faţă”, a povestit Nelu Horbath, pasager în TIR.

Poliţiştii spun că tânărul de 26 de ani, aflat la volanul Opel-ului, este vinovat de producerea accidentului.

“Din primele cercetări desfăşurate la faţa locului rezultă că şoferul autoturismului, într-o curbă uşoară spre stânga raportat la sensul lui de mers, a pierdut controlul direcţiei de deplasare, a derapat, a pătruns pe sensul opus de mers unde a intrat în coliziune cu un ansalmbul TIR”, a spus inspectorul principal Bogdan Maxim, şeful Biroului Drumuri Naţionale şi Europene din cadrul Serviciului Rutier Sibiu.  

Şoferul vinovat a scăpat doar cu câteva zgârieturi. Logodnica lui, în vârstă de 26 de ani, aflată pe locul din dreapta, s-a lovit la cap şi, cel mai probabil, va rămâne internată la spitalul din Sibiu.

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite