UPDATE Grav accident de circulație între Sibiu și Cristian. Trei persoane și-au pierdut viața GALERIE FOTO-VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei tineri și-au pierdut viața în această seară, după ce mașina în care se aflau s-a izbit de un microbuz, pe DN 1, între Sibiu și localitatea Cristian. Șoferul Volkswagen-ului în care se aflau cei trei a depășit pe linie continuă, a acroșat un Logan și a ajuns pe contrasens, unde a intrat în coliziune frontală cu microbuzul care circula regulamentar.

CITIŢI ŞI:

VIDEO Accident grav pe DN 1, la Săcel. O maşină radar, implicată în eveniment. Un poliţist este în comă GALERIE FOTO

VIDEO Tragedie pe DN 1, la Veștem – patru oameni au murit într-un accident cumplit GALERIE FOTO

UPDATE ora 22.30 Șoferul microbuzului povestește că s-a trezit cu Volkswagen-ul în față, și nu a mai putut evita impactul.  

”Veneam de la Săliște și într-un moment doi, trei metri în fața mea, pe contrasens. N-am mai avut ce face. Am tras dreapta, m-am ținut de volan cât am putut, aveam centura pusă, s-a întâmplat nenorocirea”, a povestit Nicolae Socaciu, șoferul microbuzului.

Ocupanții Loganului povestesc că Volkswagen-ul circula cu viteză mare.

”Mergeam înspre Sebeș și o mașină din spatele nostru ne-a lovit în aripa stângă față, din noi a ricoșat pe sensul opus unde s-a lovit de microbuz. Veneau cu viteză foarte mare, și în condițiile în care plouă sigur a și derapat, n-a putut stăpâni volanul”, a povestit, șocată, Mărioara Abrudan, pasageră în autoturismul Logan.

Accident între Sibiu și Cristian

CLICK PE POZE PENTRU GALERIE FOTO

În urma impactului, șoferul și pasagerii din Volkswagen, toți trei tineri, au murit pe loc. Polițiștii spun că accidentul a avut loc pe fondul unei depășiri neregulamentare.

”Din primele cercetări efectuate rezultă că evenimentul s-a produs pe fondul unei manevre de depășire neregulamentară. Conducătorul autoturismului marca Volkswagen Golf s-a angajat în depășirea unui alt autoturism, prin încălcarea marcajului longitudinal continuu, acroșându-l, a pătruns pe sensul opus de mers unde a intrat în coliziune frontală cu microbuzul”, a spus inspectorul Bogdan Maxim, șeful Biroului Drumuri Naționale și Europene din cadrul Serviciului Rutier Sibiu.   

UPDATE ora 20.10  Din primele informații, se pare că șoferul Golfului în care se aflau cei trei bărbați care și-au pierdut viața în cumplitul accident a intrat în depășire, a acroșat un autoturism marca Logan, după care a fost proiectat pe contrasens, izbindu-se frontal de microbuz.

Traficul a fost reluat, se circulă pe un singur sens, alternativ.

Cele trei persoane care și-au pierdut viața se aflau în autoturismul marca Volkswagen Golf. Deocamdată nu se cunosc cauzele accidentului. La această oră, circulația este blocată pe DN1 în zona localității Cristian.

Vom reveni cu amănunte și imagini de la locul accidentului.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite